Geslaagde 2-daagse in de Eifel, met damesploeg!

De 2-daagse van onze vereniging in Rohren is een bijzondere editie geweest. Voor het eerst in de geschiedenis mochten we een damesploeg verwelkomen!

In april dit jaar zijn negen dames gestart als aspirantlid in onze vereniging, met als doel het oprichten van een damesploeg binnen TC Vliegend Wiel. De ploeg begint serieuze vormen aan te nemen, getuige de deelname van vier enthousiaste dames aan onze 2-daagse. Op de zaterdag hebben ze in de uitdagende omgeving van de Ruhrsee een rit gereden van 82 kilometer met bijna 2.000 hoogtemeters, een mooie prestatie! 

Funs Deckers: jonge fietsgod wordt 80 jaar

Al 42 jaar lid van onze vereniging en in de C-ploeg reeds jarenlang een vaste waarde: Funs Deckers. Op 11 juni wordt deze jonge fietsgod 80 jaar.

Geen berg is hem te hoog. Geen route is hem te lang. Vraag aan Funs om een route uit te zetten en hij zet er met verve een uit van een kilometer of zeventig met duizend hoogtemeters. 'Gewoon blijven doorgaan', is het motto van Funs. Of zoals hij het zelf zegt: "Vroeger vlogen we met 25 de berg op, nu met 15 km/h, maar vliegen doen we nog altijd!".

Seizoensopening: nieuwe kleding en record aantal leden

Nieuwe clubkleding én een record aantal clubleden. Een mooi begin van het nieuwe seizoen voor TC Vliegend Wiel. De opening is gevierd met koffie en vlaai bij café 't Flaterke.

Onze vereniging begint het nieuwe jaar met 70 leden, een record voor TC Vliegend Wiel. Daarbij zijn de leden in februari ook nog eens in het 'nieuw' gestoken. Mede dankzij onze sponsoren Eijkerbouw, Plus Kleijnen, DUO vertaalburo en Broqua Tweewielers is een nieuw clubtenue aangeschaft. Na de eerste ritten horen we louter positieve geluiden over de nieuwe kleding.

Koninklijke onderscheiding voor Michel Huls en Jean Debeij

Onze vereniging is bijzonder trots op twee van haar leden die vandaag zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau: Michel Huls en Jean Debeij.

Beide heren zijn actief fietsende leden en staan bekend als kartrekkers in onze vereniging. Michel en Jean hebben ook jarenlang als bestuurslid gediend. Ieder op hun eigen manier hebben ze een stempel gedrukt op onze voortvarende vereniging. We hopen dat we nog lang mogen genieten van hun positieve inzet voor TC Vliegend Wiel.