Geslaagd jubileumfeest! (met foto's)

Met plezier en een trots gevoel kunnen we terugkijken op een geslaagd jubileumfeest. Op 12 november vierden 100 aanwezigen het 40-jarig jubileum van TC Vliegend Wiel in feestzaal d'n Awwe Kooijestal in Hoogcruts.

De avond begon met het huldigen van de jubilarissen en de oprichters van onze wielervereniging. Dit werd op ludieke, maar ook vakkundige wijze gedaan door de Patronaatsknöppele en onze voorzitter Jean Debeij.

De oprichters van TC Vliegend Wiel (v.l.n.r.): Piet Frissen, Jean Wouters, Funs Deckers, Harrie Vroonen, Pierre Spronck, Jo van de Vries en Jan Geijselaars.

De jubilarissen met 40(!) dienstjaren bij TC Vliegend Wiel (v.l.n.r.): Piet Frissen, Jean Wouters, Funs Deckers, Harrie Vroonen, Pierre Spronck en Jo van de Vries.

Niet alleen leden werden in het zonnetje gezet vanwege het 40-jarig lidmaatschap, ook onze sponsor Eijkerbouw werd gehuldigd. Dit Bouw- en Timmerbedrijf uit Margraten is ook al 40 jaar kledingsponsor van TC Vliegend Wiel!

Het hoogtepunt van het officiële gedeelte was het toekennen van het TC Vliegend Wiel erelidmaatschap aan Jean Wouters. Tijdens zijn 40-jarig lidmaatschap groeide Jean uit tot één van de meest gewaardeerde leden van onze vereniging. Van 1977 tot 1981 was Jean onze penningmeester. Eind jaren tachtig nam hij nogmaals zijn verantwoordelijkheid binnen de club door opnieuw zitting te nemen in het bestuur, als bestuurslid van 1989 tot 1999. Maar bovenal is Jean een enthousiast lid die ten alle tijden een positieve inzet heeft getoond voor zijn club.

Erelid Jean Wouters

 

Het laatste half uur van het officiële gedeelte was gereserveerd voor de jubileumfilm 'TC Vliegend Wiel - 40 jaar lief en leed'

Een film gemaakt door Lotte Debeij (inderdaad het nichtje van). De film werd aandachtig bekeken en leverde veel enthousiaste reacties op. De film is uiteraard nog steeds op onze website te bekijken.

De Patronaatsknöppele sloten het eerste deel van de feestavond af met hun nieuwe hit 'Lalalala, lalalala, gehaktbal!'.

En dat sloot ook weer lekker aan op het heerlijke buffet dat genuttigd werd in d'n Awwe Kooijestal.

 

Na het eten werd de 'feestdraad' weer opgepakt door zanger Jerome Gilissen. Ondanks de goed gevulde buiken lukte het Jerome om de aanwezigen weer in beweging te krijgen! En die beweging werd tot in de late uurtjes voortgezet samen met DJ Robin Eygelshoven.

 

Bekijk hier alle foto's van deze geslaagde feestavond