1e Clubrit tussen de buien door + vla en Koffie etc. bij Bert

Fietsende Deelnemers: Herman, Jean, Math en Wiel.
Vierende deelnemers: Bert, Funs, Hay, Harrie, Hai, Herman, Jean, Jo, Math, Michel, Pierre, Piet en Wiel.

Ondanks veel dreigende regen en zo nu en dan heftige tegenwind vier mannen die het per fiets helemaal tot Banholt redden. In grote lijnen: richting Maastricht, Richting Vijlen, richting Visé; en (uiteraard) richting Valkenburg. En toch was het al om vijf over half twaalf ‘volle bak’ in de Pastoor Engelenstraat bij Lenie en Bert, om gezamenlijk en in een uitermate gezellige ambiance de verjaardag van Bert te vieren.

Rijkelijk voorzien van vlaai, koffie, thee, diverse soorten alcoholhoudende en alcoholvrije biertjes; en natuurlijk – hoe kan het anders - met klinkende verhalen, van, en over onze damesploeg, tot het inleveren van een leeg kratje bier en de belevenissen met een statiegeld-automaat. En gezongen werd er ook; natuurlijk. Onder leiding van Michel werd er, zoals dat zo mooi gezegd kan worden, uit volle borst ‘Lang zal hij leven’ voor Bert gezongen. En wéér (lag het aan de goede akoestiek?) waren wij van mening dat niet alleen de glazen uitermate goed geklonken hadden. Binnenkort zal dan ook de uitnodiging voor de eerste repetitie op de mat vallen. Zodat bij het eerstvolgende feest van TC Vliegend Wiel reeds een sprankelend optreden verzorgd kan worden. Gedacht wordt aan het repertoire van de Wiener Zanger Knaben. Maar gezien het ruimschoots aanwezige talent, behoort Bohemian en Rhapsody van Queen zeker ook tot de mogelijkheden. Aan een optreden samen met Beppie Kraft kan ook worden gedacht.

Bert, nogmaals van Harte proficiat met je verjaardag en Lenie en Bert, bedankt voor jullie Gastvrijheid; en voor wat er verder allemaal ter tafel kwam.

De fietsers fietsten overigens 42,5 km; wat gezien de weersomstandigheden eveneens een klinkende prestatie is. Zie ook – met dank aan de Link van Herman: https://www.strava.com/activities/2219571526