C-Rit 14 Okt: Complimenten!
 
Deelnemers: Harry, Math, Pierre, Michel, Wiel, Funs, Herman en Hai
 
Met z’n achten waren we vanmorgen aanwezig bij het vertrekpunt op het Amerikaplein. En mooi dat Wiel er ook weer bij was! Besloten werd i.b.g.o.o. dat we allemaal samen zouden rijden. Hay zou vandaag ‘de rit hebben’, maar omdat we hem vandaag (hevig) moesten missen was Math zo sportief om de rit van hem over te nemen. Het werd een (hele) mooie rit met mooie lussen over mooie landelijke autoluwe binnenwegen; waar sommigen van onze zelfs nog (bijna) nooit geweest waren. Na afloop waren de complimenten voor Math dan ook op zijn plaats! Achtereenvolgens: Sibbe, Berg en Terblijt, Houthem, Schimmert, Waterval, Nuth, Hoensbroek, Wijnansrade, Voerendaal, Ransdaal, Wijlre en tenslotte via Valkenburg en de Sibbergrubbe weer terug naar Margraten. In Ransdaal nog even geprobeerd of de druiven nog zoet waren. Nadat ze om ze schoon te maken, waren schoongelikt, was de conclusie dat, mits het etiket goed was, de wijn ongetwijfeld eveneens van uitstekende Limburgse kwaliteit zou zijn. Na afloop nog even naar Dave, wiens zaak momenteel door Eijkerbouw uit Margraten (wie anders?) verbouwd wordt. Waar de tafels en de stoelen, voor de gelegenheid enigszins geïmproviseerd op de stoep in de zon geplaatst waren. Maar de gezelligheid was er niet minder om; want die maken we tenslotte zelf. En omdat Math morgen ook nog jarig was, werden we naast de mooie rit van vandaag ook nog eens door hem getrakteerd op koffie en vlaai! Dubbel gezellig! Waarvan akte! Dankjewel Math voor deze mooie rit en de dito traktaties erná! En morgen nog een hele fijne dag gewenst! Namens alle jongens van de C nogmaals Proficiat en gezondheid! Kilometers: 54.
Bert en Jo, de jongens die er vandaag niet bij konden zijn in verband met gezondheidsproblemen wensen wij natuurlijk van Harte beterschap en hopelijk tot binnenkort!
 
Naast de welverdiende complimenten voor Math wil ik vandaag ook eens een welverdiend compliment uitdelen aan Herman. En wel voor de hele fraaie link die hij elke week toch maar weer in elkaar tovert en waardoor we altijd kunnen terugzien waar we allemaal ook alweer gefietst hebben.  . Eénmiljardnegenhonderdviermiljoentweeënveertuigduizendtweehonderddrieënzeventig deze keer. Bijna zo ver als de nieuw ontdekte komeet K2! Je moet het maar kunnen. Het is bijna zo mooi als wiskunde! Wat zeg ik? Hij is eigenlijk mooier! Kijk er maar eens naar! Daarom speciaal voor hem deze week De link van de week! Ik heb er lang naar moeten zoeken, maar dan heb je ook wat!
 
 
Link van de week: (Speciaal voor Herman dus!) https://www.youtube.com/watch?v=P1RaFPw8Kd0