Deelnemers: C1: Michel, Pierre, Piet, Funs, Herman, Math en Ben - En C2 Jean en Hai
 
Ondanks een beginnende gevoelsfrisheid van om en nabij het nulpunt werd het al snel warmer en dus ook weer (veel) aangenamer op deze laatste en dus bijzonder mooie septemberdag van het (fiets)jaar 2018.
De C werd vandaag gesplitst in Michel, Pierre, Piet, Funs, Herman, Math en Ben enerzijds en in Jean en Hai anderzijds. De laatsten maakten er, via het brongebied van de Geul (Teuven, Sippenaeken en Gemmenich) een rit van naar het Drielandenpunt (en terug) en arriveerden om even voor twaalf uur weer in Margraten bij Dave op het terras. Omdat Jean wat vroeger weg moest vandaag mocht schrijver dezes vandaag de speciale gast van de jongens van de B zijn; die reeds in grote getale waren neergestreken op het terras bij Dave. Verstandige jongens die B’én, want ik zag veel alcoholvrij en veel chocomel; waarvan akte! Dank voor de zon op het terras en voor jullie gastvrijheid B! Met een speciaal woord van dank aan Hans!
 
De andere jongens van de C reden naar Sint Gieteren en Visé, en via Herstal, Dalhem, Bombaye, ‘s Gravenvoeren en Noorbeek weer terug naar Margraten. Zij arriveerden iets later, namelijk om half één. Waardoor we elkaar helaas net zijn misgelopen. Volgende keer dan maar weer. En nog en felicitatie voor Herman die j.l. woensdag de aanwezigheisdsprijs c.q. deelnameprijs voor de woensdagavond in ontvangst mocht nemen. Proficialt Herman!
 
Jean en Hai 62 km. En Michel c.s. 62 km: Zie hiervoor de link van Herman: https://www.strava.com/activities/1874895043
 

Bij deze nog een aanvulling van Michel van de groep “ get langzamer “ C2.

Egied was de vandaag de route man maar schijnbaar was de zaterdagavond wat te zwaar geweest en dan wil je de dag erna wel eens verzuimen. Egied krijgt a.s. zondag weer een kans om Jo te vervangen. Pierre heeft de route op zich genomen. Een mooie maar zware route en jammer van de ellendige slechte wegen in het Luikse, voorlopig moeten we hier maar weg blijven. Een dezer dagen krijgen we een mail van Bio Racer om nog aanvullend kleren te kopen. Voor degenen die dit te lastig vinden is Herman bereid te helpen. A.s zondag vertrekken we om half tien. De route man bij C 1 is Ben en bij C2 Egied. Op dit moment zijn er twee zieken, n.l. Bert en Jo. Zij zullen waarschijnlijk dit seizoen niet meer kunnen meefietsen. Het wandelseizoen is weer aangebroken, voor de liefhebbers, we vertrekken iedere dinsdag middag om 13.00 u. bij Prevoo. De wandeling is nooit te zwaar en te lang, soms nemen we het openbaar vervoer en gaan dan op een bepaalde locatie wandelen. Heb je zin (ook je vriendin, echtgenote is welkom) kom mee, altijd heel gezellig. Het jaarlijks etentje van de C ploeg gaat door op zondag 25 november (alvast noteren) de locatie is nog niet bekend.

Groeten Michel