Deelnemers: Harrie, Michel, Piet, Pierre, Herman. En Bert, Egied, Hay, Math, Ben en Hai
 
Met Math en Ben veelvuldig op kop, samen met Egied, Hay en Bert ons op weg naar de Planck losgemaakt van Harrie, Michel, Piet, Pierre en Herman. Via de Planck overgestoken richting Valdieu en na de kruising (hoe heet het daar ook alweer?) te zijn overgestoken en gestopt voor een sanitaire stop, oh wonder: ‘Dag jongens, auch hie?’ om de woorden van Pierre te herhalen. Zo zie je maar weer. Dan kun je nog een slag of twee harder fietsen en dan ben je toch nog op hetzelfde tijdstip op dezelfde plaats.
Wij verder richting Valdieu en Visé, om tenslotte uit te komen in Withuis. En via Gronsveld, Rijckholt, Heer en Amby en Rothem; en via de Nachtegaal en de Geulhemmerbergweg, Sibbe en Scheulder terug naar Margraten. De Geulhemmerbergweg was voor Hay deze keer, die met twee vingers in de neus en met één been als eerste op de top arriveerde. Daar was nog een reden voor, maar deze heb ik niet helemaal mee gekregen. Hay zal het de volgende week nog eens uitleggen waarom hij zo sterk was. Verder had Egied geen moeite met het (iets) hogere tempo en vooral het sterke rijden van Bert viel me verder op. Een gaatje van vijftig of honderd meter reed hij meerdere malen op hoge snelheid dicht in een vloek en een zucht.
Om vijf over twaalf weer terug in Margraten op het terras bij Dave, even later (vijf minuten) gevolgd door de andere mannen; die na onze ontmoeting de Voerstreek nog hadden opgezocht. Zie hiervoor de link van Herman: https://www.strava.com/activities/1829488624
 
Wij 60 kilometer, Michel c.s. 52,1 km.